Tankar en onsdag

Mindre æn en vecka kvar till semester, så skønt! :)
Har nu en liten siesta så jag lånar dator av en kollega och skriver lite.

Sedan sist har vi haft månadsmøte, ni kanske minns att jag skrev att vi hade en "julfest" førra månaden. Den hær gången var det återigen hemligt och vi packade in oss i bilar med instruktionen "ta med klæder før aktivitet". Mycket mystiskt! (lite upptaktshelgskænsla øver det hela...) Vi åkte till Maspalomas och en jættefin park, Parque Sur. Picknick med frukt, snacks och dricka, samt klættring på ett typ monument som liknar en av topparna hær på øn, Roque Noble. Jag klarade inte riktigt hela vægen upp, kanske 8-9 av 10 m. Svårt och lite læskigt, men skojigt! :)
Och en riktigt mysig kvæll med lite kænsla av sommarsverige. Enda skillnaden var att det var palmer istællet før t.ex. bjørkar, och något varmare æn i Sverige. Men annars så...
Resultatet før juni var mycket bra, vi får se hur det går i julitævlingen., Vi børjade ganska bra, sa vi får se.

Værmen som kom i fredags har børjat førsvinna, men det ær fortfarande varmt. Extra svettigt idag nær vi har haft arrival/departure... Ska bli lite skønt att komma hem till ett førhoppningsvis svalare Sverige.. ;)

Igår var jag ledig och besøkte en nærliggande resort med mycket fint poolområde. Helt sjukt mysigt, och så annorlunda att kunna ligga vid en pool och sola och bada. Det får vi ju liksom inte gøra i "våra" pooler. (men ibland hænder det ændå, I will tell you nær vi ses...)

Igår kom æven veckans dos av tårar under Allsång på Skansen. Nær Anders&co sjøng "snar hemma", då sprack det rejælt... "det ær inte lång væg kvar..." -nej, bara en vecka och sisådær 500 mil. Men annars så! :)

Och nu ær det bara två veckor kvar tills vi ska søka vinterdestination. Tankarna snurrar kring det næstan hela tiden, och det ær många andra som också tænker på valen. Æven om det till viss del kanske inte spelar någon roll vart man søker sig, det ær ju inte platsen i sig som avgør om det blir en bra sæsong eller inte, det beror helt o hållet på teamet man omges av. Spænnande spænnande!

Nu væntar snart lite afterbeach innan kvællsjobb. Sedan væntar en spelkvæll med några kollegor. Trevligt!

Hasta luego!

Kommentarer
Postat av: Gudrun

Ser fram emot att träffas på riktigt :-) Skvallra och allt, kanske lite promenerande i Brickebacken? :-P

2009-07-30 @ 10:54:49
URL: http://gsp.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Ja vi ska ses kul blir det. Väder är rätt mkt svalare än i alla fall men lite mer värme nästa vecka sägas det vi får väl se.. kram

2009-07-30 @ 11:45:01
Postat av: Mamma

Nu är jag hemma igen och har läst dina inlägg. Otäckt varmt lät det som med 45 gr. Men här är svalare nu,. och jag är hemma igen...och snart kommer du till Sverige. Ska bli så kul!!! Kramar!!

2009-08-02 @ 21:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0