Tankar en onsdag

Mindre æn en vecka kvar till semester, så skønt! :)
Har nu en liten siesta så jag lånar dator av en kollega och skriver lite.

Sedan sist har vi haft månadsmøte, ni kanske minns att jag skrev att vi hade en "julfest" førra månaden. Den hær gången var det återigen hemligt och vi packade in oss i bilar med instruktionen "ta med klæder før aktivitet". Mycket mystiskt! (lite upptaktshelgskænsla øver det hela...) Vi åkte till Maspalomas och en jættefin park, Parque Sur. Picknick med frukt, snacks och dricka, samt klættring på ett typ monument som liknar en av topparna hær på øn, Roque Noble. Jag klarade inte riktigt hela vægen upp, kanske 8-9 av 10 m. Svårt och lite læskigt, men skojigt! :)
Och en riktigt mysig kvæll med lite kænsla av sommarsverige. Enda skillnaden var att det var palmer istællet før t.ex. bjørkar, och något varmare æn i Sverige. Men annars så...
Resultatet før juni var mycket bra, vi får se hur det går i julitævlingen., Vi børjade ganska bra, sa vi får se.

Værmen som kom i fredags har børjat førsvinna, men det ær fortfarande varmt. Extra svettigt idag nær vi har haft arrival/departure... Ska bli lite skønt att komma hem till ett førhoppningsvis svalare Sverige.. ;)

Igår var jag ledig och besøkte en nærliggande resort med mycket fint poolområde. Helt sjukt mysigt, och så annorlunda att kunna ligga vid en pool och sola och bada. Det får vi ju liksom inte gøra i "våra" pooler. (men ibland hænder det ændå, I will tell you nær vi ses...)

Igår kom æven veckans dos av tårar under Allsång på Skansen. Nær Anders&co sjøng "snar hemma", då sprack det rejælt... "det ær inte lång væg kvar..." -nej, bara en vecka och sisådær 500 mil. Men annars så! :)

Och nu ær det bara två veckor kvar tills vi ska søka vinterdestination. Tankarna snurrar kring det næstan hela tiden, och det ær många andra som också tænker på valen. Æven om det till viss del kanske inte spelar någon roll vart man søker sig, det ær ju inte platsen i sig som avgør om det blir en bra sæsong eller inte, det beror helt o hållet på teamet man omges av. Spænnande spænnande!

Nu væntar snart lite afterbeach innan kvællsjobb. Sedan væntar en spelkvæll med några kollegor. Trevligt!

Hasta luego!

Hett om oronen!

Puh... Idag ar det helt galet varmt. Eller for att citera Konfucius i nolleversionen av Khan:
Har ar verkligen varmt som i en oken, hett som i en bastu, torrt som nar en gammal skadis lagger upp ett krystat skamt om varme som en annan skadis ska reagera pa!

Sisadar 45 grader i skuggan, varma vindar som inte bidrar till nan svalka utan snarare tvartom. Tank er en bastu, med blasande varmluft. Det ar jobbigt att bara andas, typ.
Vi gissar att det beror pa okenvindar fran Sahara (japp, sa langt soderut ar jag!), det brukar komma sahar ars. Och det lar halla i sig nagra dagar. Stackars oss!

Efter foregaende inlagg har jag haft nagra bra dagar. (tack forresten for era fina kommentarer!) I onsdags var jag hos en dansk kollega och at mat, mycket trevligt! Jag forsokte aven snacka lite dansk och uppfann da ett nytt ord, "flyghavnen"...sa gar det nar man blandar ihop flygplats och lufthavn. Men men, ett gott skratt forlanger ju livet... Jeg er ikke sa godt til at snakke dansk... ;) Nya fina barn i barnklubbarna igen, det ar ett standigt hej-och-hejda. Igar hade vi mote, alla barnklubbsledare, och vi jobbar pa bra kan man saga. Far se hur langt det star sig i kampen mot de andra anlaggningarna...

Ikvall ska jag ata middag med en vinter-entertainer som numera jobbar for hotellet. Trevligt varre!

Imorgon har vi monthly meeting/awards, ska ivag till nagot hemligt stalle. Spannande! Da far vi veta hur det gick i juni. Skoj att hitta pa nagot med hela teamet.

Jepp, det var allt for den har gangen. Trevlig helg, hasta luego!

Tisdag.

Okej, allt ar inte rosenrott harnere, det ar lika bra att erkanna det. Aven om jag storre delen av tiden har hur skoj som helst, finns det stunder nar jag undrar varfor jag gor det har. Det beror inte pa arbetet utan snarare pa umganget utanfor arbetstid. Pa kvallarna kanns det ibland som att det enda som ar viktigt ar att dricka, ibland sa mycket att man inte minns vad man gjort. Och jag fattar verkligen inte grejen. Varfor varfor varfor??? (ar det for att de ar sa unga och omogna, att de inte vet battre? eller ar det bara jag som ar konstig?)

Jag saknar det kravlosa umganget hemma i Sverige. Att lugnt ta en kopp te eller en promenad och bara prata, utan massa alkohol inblandat. Jag saknar kramar. Jag saknar er sa att det gor ont! Tarar rinner och ibland undrar jag om jag overhuvudtaget ar ihagkommen av er hemma i Sverige. Forlat om det later anklagande, jag ber om ursakt for det, men ibland ar det tufft har. Jag ar sa langt borta och det ar jobbigt. Antar att det till viss del beror pa att det nu bara ar tva veckor kvar till semestern och Sverige, vetskapen att jag snart far komma hem en svang gor att det blir varre. Jag tanker pa er varje dag!
 
Det ar mycket annat i huvudet ocksa. Vintersasongsansokningar, exempelvis. Jag vill verkligen fortsatta med det har, men vet inte vad som hander. Nar jag kommer tillbaka efter semestern ar det dags att soka och jag hoppas hoppas hoppas pa minst en sasong till. Jag tror att det ar mojligt, mtp att foretaget ska rekrytera nya barnklubbsledare sa borde det betyda att det finns stora chanser till fler sasonger for oss som redan har en fot inne. Vi far se.

 Idag ar jag iallafall ledig, ska snart ta mig till stranden och sola & bada i nagra timmar. Skont ska det bli.
For ovrigt har jag haft nagra dundersota barn den har veckan, sa otroligt harliga!

Sa, jag lever fortfarande. Och det ar inte sa jobbigt som det kanske verkar langre upp i inlagget. Jag kande bara for att fa klaga lite... :)
Hasta luego!

Sankta Lucia, skank mig en tia...

Yep, ett nytt inlagg.

Idag vid frukosten fick jag en smarre chock. Det spelas alltid lite lugn musik i receptionen och restaurangen, imorses trodde jag forst att de hade fatt solsting. Ur hogtalarna kommer en instrumental "Sankta Lucia". What the hell, tankte jag, Luciasanger mitt i sommaren?! Sedan tankte jag ett steg till, just det ja, ursprunget ar ju en italiensk fiskarvisa. Sa det var ju inte helt fel anda, aven om det blev konstigt i mitt huvud. :)

Lordag idag. Jahapp. Ingen storre skillnad mot ovriga dagar har, nagon helg blir det ju liksom inte nar man jobbar sahar. Med min position blir jag aldrig ledig lordag eller sondag, atminstone inte pa den har destinationen. Vad som hander i vinter ar det ingen som vet...

Snart ar det dags for nagra timmars arbete. Ar egentligen halvledig, men vi (jag och mina klubbkollegor) ska packa lite klubbkuvert, gora en gemensam anstrangning sa det ar gjort for nagra veckor. Efter det blir det mat tillsammans och kanske aven en svang ut. Time will tell.

Hasta luego!

Det ar juli!

Sadar, dags att skriva igen. Nu ar det "fullt os, medvetslos" som galler pa jobbet. Hogtryck med "It´s July!"-tank. Vi ger allt och lite till, en tavling med fantastiska priser pagar. Eller egentligen tva, men framfor allt en som jag (och typ alla andra ocksa) verkligen vill vinna. En tavling mellan "flaggskeppen" inom organisationen. Vinner vi far vi forsta tjing for vintersasongen, om vi soker en flaggskeppsanlaggning. Svart att inte dromma sig ivag da, till paradisstrander i Thailand eller en annan exotisk plats... Mmmm... Well, tiden far utvisa vad som hander.
Tavlingen kanns valdigt inspirerande, lite "wow, jag kan flyga hur hogt som helst, jag kan klara allt!" Nothing is impossible!

Den senaste veckan har jag en gang pratat pa finska i mikrofon. Josses, vad nervos jag var innan! Aven om jag i princip bara sa tva meningar.. Men skoj var det, och sakert annu roligare for de finska gasterna som horde... ;)

Idag har jag svettats som en gris. Haft "wet t-shirt contest" med mig sjalv, utan vatten utifran. Men kul var det! Det innebar ocksa en liten turné, bort fran mitt omrade. Det ar alltid skoj. Omvaxling fornojer, som man brukar saga.


Ett av toppnamnen inom foretaget befinner sig nu pa GC, wiii! Spannande spannande!


Snart hem och ata. Ar lite smahungrig. 

Adios!


RSS 2.0