Musiknostalgi

Nar man jobbar har dar jag jobbar blir det en hel del musik under dagarna/kvallarna. I klubben ar det barnmusik hela tiden, pa kvallen ar det annan musik. Vissa latar ar sa forknippade med andra texter och i andra sammanhang. Jag har hort en hel del spexlatar i original har nere, valdigt markligt! Och det kan nog tyckas markligt att jag tjoar o klappar handerna nar det kommer en dansk gammal schlager om att mala en stad... Men det ar sa himla mycket bra musik har under showerna, me like!

For att minska eventuell avundsjuka kan jag meddela att dagens vader ar mulet. I bergen regnar det nastan garanterat, men harnere i soder forblir det nog uppehall hela dagen. Regn, vad ar det for nagot? Arligt talat kan jag sakna ett ordentligt regnovader, men jag kanske ska vara glad att det ar sa fint vader. Inte minst for gasternas skull. Man aker ju inte hit for att ha en regnig semester...

Nu ar jag ledig resten av dagen. Hade planerat att ga till stranden, men nu far jag se vad det blir.
Hasta luego!


Det man inte har i huvudet...

...får man ha i benen. Så skulle man kunna beskriva söndagen.

Efter att ha jobbat hela dagen (dagsskiftet iaf, sedan skulle jag ha lite kvällsarbete också) och lämnat klubbhuset, kommer jag till kontoret och inser att jag har glömt namnskylten i klubbhuset. Hade bytt lite kläder, namnskylten hade åkt av och sedan hade jag ingen tanke på den. Nåväl, det var inte hela världen. Jag har ju dubbel uppsättning namnskyltar så jag tänkte att jag kunde hämta namnskylten nästa dag. Så jag börjar vandra hemåt, vilket innebär en brant backe. Väl hemma, precis när jag ska ta upp nyckeln för att låsa upp dörren inser jag att nyckeln inte alls ligger i fickan, där den alltid ligger annars. Inser då att jag glömt även nyckeln i klubbhuset. Suck. Bara att vandra ner igen, i värmen. Jag fick iaf tag på både namnskylt och nyckel, och kom hem till slut. Får hoppas att jag lärde mig något av det misstaget...


Ett annat ämne: Barnen här sätter sina spår. Vissa är helt underbara och jag vill inte att de ska åka hem. De är så söta och härliga. Andra är...kanske inte riktigt lika härliga, utan att säga för mycket. Då är det bara att tänka positivt, att "håll ut, snart åker de hem igen". Men de flesta barn är fantastiska!

Imorgon väntar en ny ledig dag här i solen, då ska jag till stranden och få lite mer färg. Jag klagar inte på min tillvaro! :)

Hoppas ni har det fint i försommar-Sverige.
Adios!

Beachvolley och annat trevligt

Godkväll Sverige!
Lånar nu en kollegas dator, därav användningen av å, ä och ö. Bara så ni vet och inte blir förvirrade...

Vad har hänt sen sist?
Igår kväll var en av de roligaste kvällarna hittills. Vi "reseledare" spelade beachvolley tillsammans med (och mot) underhållningsteamet här, och det var riktigt skojigt! Det följdes av fotboll, även det riktigt kuligt, och så mycket har jag nog inte rört på mig sedan jag kom hit... (oops, avslöjade jag för mycket nu? hehe...) Så himla kul att göra något tillsammans utanför jobbet, det är sånt som gör att jag verkligen vill fortsätta med det här.

Apropå saker utanför jobbet hade vi kick off i lördags. Mycket intressant, och värdefullt. Information och workshops i mysig miljö, följdes sedan av grillning och Eurovision-tittande. Inte helt fel. Kul att Norge vann, kändes som att det var på tiden.. Men tråkigt att Malena inte hamnade högre upp...

Om två veckor får jag besök härnere, mycket trevligt! Det ser jag framemot! (jag kan också meddela att om man bara bokar flygresa får man ingen rabatt, däremot om man bokar en paketresa får man rabatt. Hör av er via mail för mer info, om ni är intresserade)

Nu är det dags att dra, kvällsshow nästa! Men utan att jobba, skönt!

So long!

Buenos tardes!

(god eftermiddag, alltsa)

Ledig idag, jatteskont! Har varit pa stranden i nagra timmar och nu passar jag pa att kolla pa natet och vila mig fran solen. :)

Igar hade jag AD, vilket innebar att man sager hejda till de gamla gasterna och valkomnar de nya. Fick da en fraga fran en av de som akte hem: "Ni langtar val inte hem till Sverige va?"...och jag hade precis tankt att "ah, jag vill ocksa aka med hem nu", men det kunde jag ju inte saga. Sa jag sa nagot i stil med att "nej, inte direkt..." Sa kan det ga.

En marklig sak med det har jobbet ar att tiden bara rinner ivag (som jag har skrivit tidigare), och jag inser inte att tiden gar aven hemma i Sverige. Pa nagot satt inbillar jag mig att nar jag kommer tillbaka sa kommer jag inte ha varit borta nagon tid alls. Fast jag vet ju att tiden gar. Shit, det blir sa lange innan jag far traffa er! Men nog om det nu.

Hade samtal med chefen haromdagen, kandes mycket bra. Ska jobba pa nagra saker, samma gamla vanliga typ... Men jag ska ge jarnet, sa de forstar vilken tillgang jag ar och sa jag far stanna (minst) en sasong till i foretaget! Vill ju upptacka mer nu nar jag har chansen.

I helgen har vi kickoff, del 1 av 2. Ska bli spannande att se vad det blir!

Fortsatt med era kommentarer och mail, de ar guld varda! Jag blir alltid lika glad av dem! Orebrovanner, jag forvantar mig en ordentlig redogorelse for helgens bravader...

Nu ska jag vidare, hasta luego!

Min semestervecka

Ett snabbt inlägg innan jag ska iväg och jobba vid kvällsshowen:
Jag har semester 4-11 augusti, då blir det en roadtrip genom Sverige. Håll det i minnet, och håll utkik efter mer info. I want to see all of you! :)


Buenos noches!

Hemlangtan och saknad

Dags for inlagg igen.
Just nu ar det lite jobbigt. Igar kvall fick jag en slang av hemlangtan. Jag hade kunnat gora nastan vad som helst for att fa ha nagon av er fran Sverige har. Aven om jag har det valdigt bra har, sa saknar jag er alla. Jag vill prata med er, krama er, ta en kopp te eller en promenad i varsolen, helt enkelt bara ha er i narheten. Och sa ar jag sa langt borta. Det ar tufft, och nu svammar snart ogonen over av tarar. Ni ska veta att jag tycker om er och att ni finns i mina tankar!

Jag har iaf flyttat nu, bor betydligt narmare jobbet nu. Ett jattefint rum med balkong (och typ havsutsikt!) och TV med svtworld. Sa skont att ha det avklarat och nu kan jag titta pa svensk TV varje dag. Jiiha! :)

Jag kommer ha en veckas semester nagon gang under sommaren, da kommer jag till Sverige och hoppas kunna traffa sa manga av er som mojligt! Aterkommer sa fort jag vet nar det blir. Och vill ni komma hit och halsa pa far ni meddela mig nar ni vill komma sa jag kan samordna er. Jag har upp till tre extra sovplatser i mitt rum, sa ni behover bara boka flygbiljett (eller en billig ospec). :)

Hoppas ni har det bra i Sverige, ta hand om landet tills jag kommer!
Adios!

RSS 2.0