Rapport fran GC

Nu antligen har jag hittat mig en dator att skriva en uppdatering pa, och som ni marker saknas tre bokstaver, hoppas ni forstar anda! :)

Min femte dag pa GC, nu borjar jag landa ordentligt. Jag har hunnit med en hel del under de har dagarna och ska nu forsoka ge en bild av hur jag har det.

Boende: Jag bor cirka 15 minuters gangvag fran hotellet dar jag jobbar. En lagenhet som jag delar med en finsk tjej, som ska dra vidare pa torsdag, far se om jag far en ny roomie. Det verkar som att sommarens sasongare ska flytta till ett annat hotell dar vi bor allihop, hoppas det blir ratt snart sa man kan bo in sig ordentligt... Iaf, vagen till jobbet ar inte att klaga pa: jag gar langs stranden, ser och hor vagorna rulla in mot stranden, har solen i ogonen och ja... det kanns ratt bra! :)

Kollegor: Alla ar jattetrevliga och jag har en underbar handledare som hjalper mig till ratta nu i borjan. Hon ska ocksa lamna GC snart, trist. Overlag ar det manga som ska hem, det ar svart att halla reda pa vilka som ska stanna och vilka som ska dra. Men det ska bli skont nar alla som ska aka har akt, sa det bara ar sommarsasongarna kvar. Forsta dagen blev jag for ovrigt uppmott av en tjej som rostmassigt var en direkt orebro-kopia, laskigt!

Mat: Frukost ater jag pa hotellet dar jag jobbar, en superbuffé som garanterat mattar lange. Brod, frukt, omeletter, flingor m.m. m.m. Mumsigt varre! Var ute pa restaurang i Playa del Ingles igar med en stor del av teamet har, mycket trevligt och god mat.

Saker som ar annorlunda: Storsta skillnaden ar nog att man inte kan dricka kranvattnet = kop vatten pa flaska! 

Natur: Palmer, kaktusar, andra exotiska vaxter man bara drommer om ser jag varje dag. GC ar mycket kuperat vad det verkar, har inte hunnit se sa mycket av on.

Vader: Soligt och varmt varje dag, som svensk hogsommar. Me like!

Vad jag har gjort: Jobbat i barnklubb, svettats som i en bastu, blivit lite smatt solbrand, njutit av hogklassig underhallning.

Hoppas ni har det bra i Sverige, har hort rykten om bra vader dar ocksa. Nu ska jag dra mig harifran och snart blir det nog sova.

Hasta luego!


Kommentarer
Postat av: Mariul

Åh, va´roligt att höra att du har det bra. Förstår om du känner det lite rörigt med alla som antingen ska stanna eller åka. Det klarnar säkert med tiden. Och din jobbväg...! Annat än min, även om jag kan njuta både vitsippor och snart blommande hägg på min väg så har jag inget hav, vågor eller palmer. Du missade vitsipporna med några dagar bara!! Kram!

2009-04-15 @ 08:28:01
Postat av: Sofia

Lyxigt värre! Hoppas allt går bra för dig. Vädret här var jättebra över påsk men nu har det varit lite trist i några dagar...

2009-04-15 @ 22:38:45
URL: http://snake101.blogspot.com
Postat av: Suzy

låter ju fullkomligt ljuvligt! är inte alls farligt avis =) men jag unnar dej det. hoppas du har det alldeles underbart resten av tiden och att du får en bra roomie sen. KRAM

2009-04-15 @ 23:59:47
Postat av: Annika

Låter jätte gött :)

Hoppas att allt går bra :)

Lite avundsjuk.....

kramar kusin Annika :)

2009-04-17 @ 19:45:39
Postat av: Gudrun

Kul att höra att du trivs :-) Här är det som vanligt lagom förvirrat... :-P Kårspexare på ingång i staden... festfixande... Allt möjligt. Mera solskensrapporter! Och lite mer... "idag träffade jag världens gulligaste unge/jobbigast förälder/snorkigaste turist" du fattar :-P



kram

2009-04-17 @ 21:30:59
URL: http://gsp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0