Nånting ligger i luften

Förändringar på gång. Det märktes inte minst igår på väderfronten. Hela himlen blev grå och regnet öste ner i säkert en halvtimme. Blev lite översvämning på stamstället. Men vad mysigt det var, att se och höra regnet! Härnere har det inte regnat ordentligt sedan i maj, minst, så det var välbehövligt.

Säsongen börjar gå mot slutet, första kollegan lämnade oss häromdagen. Visserligen bara till ett annat ställe på destinationen, men ändå ett mansfall. Kändes nästan lite jobbigt när jag hade sagt hejdå, att "jaha, så var det dags igen för farväl". Det är nog en av baksidorna av det här jobbet. Man blir hopföst med ett gäng andra personer, jobbar tätt ihop ett halvår och sen är det ajöss. Nya kollegor, jobba ett halvår, ajöss. Och så vidare. Jag borde väl ha börjat bli van nu men det känns ändå lite vemodigt.

Nåväl. Min intervjuresa är bokad och klar, inklusive tåg/buss i Sverige. En liten weekend i Sverige innan den allra sista spurten här i solen. Tjoho vad spännande! Två veckor kvar bara till intervjun, det är ju ingenting... Hjälp!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja nu går det fort! Ta vara på värme, sol o bad så länge det varar. Kramar!

2010-09-03 @ 12:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0