...och på den sjunde dagen vilar vi

Söndagar är lika med ledighet numera. Skönt att helgerna äntligen är helger!

Sedan sist: semesterguiderna samlades, spisade suverän supé samt sörplade smakrika "safter". Teammiddag för hela destinationen alltså, i Rhodos gamla stad.
Vi tog plats på en buss som tog oss mot lite nordligare delar av ön, där en av våra serviceguider lekte med mikrofonen och höjde stämningen. Vi släpptes av utanför muren och frågade oss fram. Guider, vem då? Skulle vi vara det? Och jag kan säga som så, att gamla stan är fantastiskt mysigt!
Två långbord stod dukade och där tog vi plats. Märkligt nog var vi, som hade längst väg att åka, först. Eller är det kanske inte alltid så, att de som har närmast kommer sist?
Maten denna kväll var diverse olika grekiska rätter, ett litet smakprov av femtielva olika saker. Mätta blev vi minsann! Och till sist kom även dessert, woohoo! :)
En mycket trevlig kväll på det hela taget.

Idag har jag varit ledig, roadtrip i jakten på IKEA tillsammans med tre finska kollegor. Någon hade fått för sig att IKEA fanns här på Rhodos, men icke! Det visade sig att det som var IKEA Rhodes låg i helt fel del av världen, nämligen i Kanada. Så istället blev det en tur till Gamla stan igen, och även på dagtid var det riktigt mysigt! Köpte glass och mumsade i solskenet. Härligt värre!

Nu vankas det middag, så hasta la vista!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0